Couperose

Couperose bestaat uit vele, vaak ontelbare zeer kleine en verwijde bloedvaatjes, die oppervlakkig in de huid liggen. Ze geven een vlammend rood uiterlijk en komen vaak voor in het gezicht. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Veel mensen vinden couperose niet fraai. Een schoonheidsspecialiste kan er gelukkig heel goed iets aan doen.

Beauty Special 4 You gebruikt coagulatietherapie om couperose aan te pakken. Tijdens deze behandeling worden de bloedvaatjes dichtgebrand met behulp van een heel dun naaldje en stroom. Met het naaldje worden de gesprongen bloedvaatjes aangeprikt. Een stroomstootje zorgt er vervolgens voor dat het vaatje wordt dichtgeschroeid. De behandeling is niet pijnlijk en duurt dertig tot zestig minuten. Tijdens de behandeling wordt de huid goed gekoeld. Aan de hand van de hoeveelheid couperose wordt bekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn om tot een optimaal resultaat te komen. Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling definitief verwijderd. Voor grotere gebieden en diepere vaatjes zijn soms meerdere behandelingen nodig. Vaak gaat het om één tot vier behandelingen, waarbij meestal een wachttijd van vier weken tussen de behandelingen door wordt geadviseerd.

Couperose verwijderen

Duur Prijs
10 minuten € 20,00
15 minuten € 30,00
20 minuten € 40,00
25 minuten € 50,00
30 minuten € 60,00
35 minuten € 70,00
40 minuten € 80,00
45 minuten € 90,00

Een variant op elektrische coagulatietherapie is coagulatie met behulp van radiogolven, zogenoemde thermo-coagulatie. Deze behandeling is identiek aan elektrische coagulatie, alleen worden hierbij radiogolven gebruikt om het bloed te laten stollen en het vaatje dicht te schroeien.

Contact

Maak een afspraak