Pakkingen

Een lichaamspakking geeft uw hele lichaam een opkikker. Een pakking zorgt voor nieuwe energie, verstevigt de huiden geeft direct een voelbaar resultaat. Afvalstoffen worden afgedreven, terwijl mineralen aan de huid worden toegevoegd.

Voordat we de pakking aanbrengen, wordt de huid eerst goed gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Zo wordt de pakking optimaal door de huid opgenomen.Hierna wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht en wordt het lichaam gewikkeld in folie. U ontspant volledig onder een warme deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en bevordert de ontslakking. De pakking moet twintig tot dertig minuten intrekken. Daarna verwijdert u de overtollige pakking met een warme douche en wordt de huid ingewreven met een voedende bodycrème. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren. Uw huid voelt zijdezacht aan.

Pakking Aloë Vera

De Aloë Vera pakking kalmeert, hydrateert en voedt de droge huid. De pakking is verrijkt met algenextract, komkommer en Aloë Vera. De extracten van deze plant werken uitstekend tegen huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.

Pakking Algen

Deze pakking vormt een goede ondersteuning bij het afslanken. De pakking bevordert de afvoer van afvalstoffen, heeft een hydraterende werking en is zeer effectief voor de bloedsomloop. Algen werken sterk ontgiftend. Ze zijn heilzaam voor onder andere spierklachten, huidproblemen, reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen van de luchtwegen. Bovendien verstevigen algen de huid.

Pakking Olijf & Lavendel

Deze pakking heeft een natuurlijke, rustgevende en ontspannende werking voor de huid. De Shea Butter voedt, verzacht en verzorgt de huid. Vitamine E is een sterke antioxidant.

Pakkingen Duur Prijs
Benen 30 minuten € 37,50
Rug 30 minuten € 37,50
Gehele voorkant 45 minuten € 45,00
Gehele achterkant 45 minuten € 45,00
Gehele lichaam 90 minuten € 77,50

Contact

Maak een afspraak