5 jarig bestaan Beauty Special 4 You

Lustrum Beauty Special 4 You

 

SOEST Wie wil dat nou niet: een moment voor jezelf, even tot rust komen? Wegzakken in een zorgeloze toestand terwijl er voor je gezorgd wordt. Dat kan bij Beauty Special 4 You. Schoonheidsspecialiste Lucinda Wals is veelzijdig en beheerst veel facetten van het vak. Van massage tot pedicure en van make-up- tot gezichtsbehandeling. Binnenkort viert de 23-jarige haar eerste lustrum met Beauty Special 4 You.

De salon aan de Ossendamweg 33 oogt fris en is ook letterlijk fris. Wat een ontvangst! Tijdens ons bezoek tikt buiten het kwik op de thermometer de 27 graden aan. Binnen bij Beauty Special 4 You is het koel, wit en gastvrij.

,,Officieel ben ik op 31 mei 2013 gestart met Beauty Special 4 You. Ja, ik was toen inderdaad nog erg jong. Maar ik wist al op de middelbare school, als ik stage liep tijdens meeloopdagen, dat ik dit vak wilde uitoefenen. Als schoonheidsspecialiste maak je andere mensen blij en kan je ze meer zelfvertrouwen geven. Het is een dankbaar beroep.”

GEDIPLOMEERD In vijf jaar heeft Lucinda zich verdiept en ontwikkeld in verschillende disciplines. Namens ProVoet is ze gediplomeerd (medisch) pedicure, manicure en heeft zij veel ervaring in het behandelen van couperose, acné en overtollige lichaamsbeharing. Lucinda werkt met producten van de gerenommeerde merken Malu Wilz en Opi en zij blijft zich met cursussen ontwikkelen. Ze is met haar salon aangesloten bij de Anbos-brancheorganisatie.

Huidverbetering via bindweefselmassage is een van haar specialisaties. ,,Bindweefselmassage biedt hulp bij acne, eczeem, littekens en huidveroudering. Veel mensen denken dat de bindweefselmassage alleen werkt wanneer je rimpels hebt, maar een bindweefselmassage kan ook heel goed huidverbeterend werken wanneer je nog helemaal geen rimpels hebt. Een bindweefselmassage is voor jong en oud en voor man en vrouw geschikt.”

AMBULANT De salon heeft inmiddels 150 klanten. Die komen niet allemaal naar de Ossendamweg. ,,Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze ambulante service. Indien gewenst komen wij bij mensen thuis voor pedicure, manicure, gezichtsbehandeling of massages. Dat doen wij niet alleen in Soest, maar ook in Soesterberg, Amersfoort, Baarn, Hilversum, Eemnes, Laren, Amersfoort en Zeist.”

Met Moederdag én Vaderdag in het vooruitzicht kan een behandeling bij Beauty Special 4 You een leuk cadeau zijn. ,,Natuurlijk zijn vaders en moeders van harte welkom. In de salon zijn cadeaubonnen te koop vanaf 10,00 euro. Bij een cadeaubon geven wij bovendien een gratis goodiebag met heerlijke verzorgingsproducten. Wij bieden arrangementen aan en diverse behandelingen kunnen gecombineerd worden. Wij kunnen een passend pakket maken voor een vriendelijke prijs.”

Meer (praktische) informatie over alle mogelijkheden is te vinden op: https://beautyspecial4you.nl. De salon is gevestigd aan de Ossendamweg 33, tel. 06-46 07 13 02. Er is ook een webshop.

Meer berichten