10 Jaar Beauty Special 4 You

10 Jaar Beauty Special 4 You!

Trots, blij en dankbaar! 10 Jaar Beauty Special 4 You! 
Bedankt voor al het vertrouwen en leuke tijd samen. Ik geniet nog elke dag van dit leuke werk, en zonder u is dat niet mogelijk.

10 jaar geleden is het allemaal begonnen, vanuit huis in een mooie kamer, vanuit daar heb ik een mooi klantenbestand opgebouwd en ook die klanten komen nu nog steeds. Door deze goede start kon ik weer een stapje verder, op de Ossendamweg, daar heb ik 7 jaar met plezier verder kunnen werken vanuit een mooie salon.
Vanuit hier werd een klein bedrijf een stukje groter, hierdoor ben ik uitgebreid met schoonheidsspecialiste Nina erbij. En nu 3 jaar lang is Nina onze schoonheidsspecialist / pedicurster die Beauty Special 4 You versterkt en zichzelf ook blijft specialiseren in behandelingen.
Samen streven wij naar optimaal resultaat en hebben we onze klanten hoog in het vaandel staan. Met veel plezier in ons werk kijken wij vooruit naar nog meer mooie jaren.

We zijn erg dankbaar dat u klant bij ons bent, en het vertrouwen in ons hebt.
Zonder u geen Beauty Special 4 You.

We blijven vernieuwen, en hebben nu een nieuw merk in ons assortiment ‘’Sothys’’ hiermee gaan we nog meer in op huidverbetering. Binnenkort gaan we nieuwe technieken leren: microblading wenkbrauwen. Nina en ik zijn altijd bezig om vernieuwend te blijven en alle kennis up to date te houden.

Als bedankje hebben wij een leuke aanbieding gemaakt bij ons in de Salon! (Verassing)

Bedankt voor uw steun de afgelopen 10 jaar en wij kijken vol passie en positiviteit uit naar de volgende 10 jaar vol schoonheid en succes.

Team Beauty Special 4 You
Lucinda en Nina

Lucinda
Nina

Meer berichten