Schoonheidssalon Soest

Beauty Special 4 You

Beauty Special 4 You is in 2013 begonnen met haar schoonheidssalon in Soest

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en (medisch) pedicure. Wij bieden een diversiteit van behandelingen aan. Hiervoor zijn wij gecertificeerd. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Onze specialisaties zijn het verwijderen van Couperose, Acné, Bindweefselmassage en Steelwratjes. Wij werken met de producten van de gerenommeerde merken Malu Wilz en Opi en wij blijven ons met cursussen ontwikkelen. Beauty Special 4 You is aangesloten bij de Anbos-brancheorganisatie en ProVoet

 

Behandelingen op maat

Samen kijken we naar de behandelingen en welke het beste bij u past. Door middel van onze huidanalyse kunnen wij u een goed huidadvies geven. Ook bij de andere behandelingen wordt uiteraard nauwkeurig gekeken wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Gezichtsbehandelingen Soest

Bij gezichtsbehandelingen wordt altijd eerst een huidanalyse uitgevoerd. Dit doen we om te bepalen welke behandeling het beste bij uw huid past. Hierdoor verzorgen wij optimaal resultaat.

(Medisch) Pedicure

Wij mogen Diabetische en Reumatische voeten behandelen. Ook zijn we bevoegd om Nagelreparatie en Schimmelnagels te behandelen.

Wimperextentions

Wake up with make-up! Wimperextensions blijven wekenlang goed zitten. Ze geven een open blik, mooie uitstraling en zorgen voor mooie, volle, lange wimpers met een natuurlijke look.

Wist u dat uw zorgverzekeraar uw behandeling vergoed?

Doordat we aangesloten zijn bij Anbos & Provoet kunt u de gespecialiseerde behandelingen uit uw zorgpakket vergoed krijgen.

(Natuurlijk wel afhankelijk van u zorgverzekeraar en hoe u gedekt bent door u zorgverzekering)

Bindweefsel

Bindweefselmassage is een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. 

  • verbetering van de huidconditie
  • stimulatie van de huiddoorbloeding
  • stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • verbetering van de opname van werkstoffen
  • versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • bevordering van celdeling
  • verbetering van huidstructuur en huidteint
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • verbetering van huidweerstand
  • vermindering van cellulitis

Medisch Pedicure

Wij mogen Diabetische en Reumatische voeten behandelen. Ook zijn we bevoegd om Nagelreparatie en Schimmelnagels te behandelen.

Acne

Acne is een onschuldige huidaandoening, die echter wel lastig of vervelend kan zijn. Onze huid bevat kliertjes die talg, een vettige en beschermende stof, aanmaken. Wanneer deze kliertjes verstopt of ontstoken raken, ontstaan er puistjes. Dit noemen we acne. Hiervoor hebben wij een acne behandeling die wij aanbieden.

Beauty Special 4 You Contact

Stuur ons een bericht of bel ons op: 0646061302

Beauty Special 4 You | Schoonheidssalon Soest